Mihai Chitu & Pacha Man, Tot ce vreau

Primul videoclip din cariera lui Mihai Chitu, “Tot Ce Vreau”, are toate ingredientele pentru a ajunge la inimile fanilor, iar single-ul ii pune perfect in valoare vocea care a cucerit intreaga Romanie.

“Tot ce vreau” a fost filmat in urma cu aproximativ o luna in mai multe locatii din Bucuresti, detaliile contand pentru Mihai, care isi doreste sa arate publicului ca este un artist complex si actual. Horia Brenciu si Xonia s-au transformat in doi actori veritabili, astfel ca frumoasa blonda joaca rolul iubitei, iar indragitul artist ii este alaturi pentru a-l consola.

“Tot ce vreau” este o piesa despre fata aceea pe care o iubesti mult. Atat de mult, incat chiar daca sunt momente cand simti ca e mai bine sa pleci, in final realizezi ca tot ea este cea langa care vrei sa fii”! Este o piesa care mi-a placut de la prima ascultare iarvideoclipul completeaza perfect mesajul si starea pe care vreau sa le transmit. Sper sa va placa si voua la fel de mult cat imi place mie ” a declarat Mihai Chitu

Single-ul a fost compus de Ivan Caragia si Serigiu Istrati, iar textul ii apartine lui Petrut Ioan Emanuel si Pacha Man. Videoclipul a fost regizat de Mihnea de Vries, Flusberg Fashion Jewelry s-a ocupat de accesoriile Xoniei, iar INGLOT s-a ocupat de machiajul artistilor.

In doua saptamani Mihai Chitu le pregateste fanilor de pe facebook o surpriza de proportii, o serie de live-uri inregistrare special pentru prietenii virtuali. Cateva poze de la filmarile clipului Tot ce vreau, Pacha Man nu e la prima colaborare cu artistii din muzica pop. L-am ascultat cu Alex Velea pe Aia e sau cu Stefan Banica pentru Alerg printre stele. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app