Mihai Chitu – Joc de noroc

Joc de noroc este cel de-al treilea single din cariera lui Mihai Chitu. Piesa descrie trairile din interiorul unui cuplu, iar iubirea este comparata cu un joc de noroc, sursa de inspiratie fiind chiar viata artistului.

Noul single, “Joc de noroc”, este insotit de un lyric video in care rolul feminin este interpretat de Bianca Linta, cunoscuta pentru activitatea sa de DJ din SUA.

Eu si echipa mea lucram de anul trecut la piesa asta si sunt foarte multumit de cum a iesit. Aceasta contine un mesaj foarte clar, dragostea este uneori ca un joc de noroc, fie ca vrem sa acceptam asta, fie ca nu. Piesa este facuta din suflet si sper sa se simta asta” a declarat Mihai.

Single-ul “Joc de noroc” este produs de Thrace Music si George Calin de la Deepcentral, versurile ii apartin lui Doddy si Cristian Tarcea.

Cel care a castigat concursul cu ajutorul lui Horia Brenciu a lansat anul trecut, alaturi de Pacha Man, piesa Tot ce vreau, iar apoi a colaborat cu baietii de la DeepCentral pentru un remake al piesei lor – Dragostea invinge. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app