Mellina feat. Vescan – Poza de Album

Mellina si Vescan spun direct ca “Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj”! Despre ce e vorba in piesa lor noua – Poza de album? Da-i PLAY!

Mango Records si MusicExpertCompany prezinta o noua colaborare: Mellina feat. Vescan! Cei doi artisti va prezinta o poveste impresionanta de viata, datorita incarcaturii emotionale pe care cei doi o transmit prin versurile noului single, “Poza de album”:

Piesa asta e altfel decat v-am obisnuit in ultimul an, e o poveste de viata pusa pe note. Sunt incantat de aceasta colaborare, vocea Mellinei transmite foarte multa emotie iar Dorian este un producator foarte fresh! Ne-am inteles de parca ne cunoastem de o viata.” a declarat Vescan.

“Piesa Poza de Album este o piesa foarte speciala pentru mine, asta pentru ca marcheaza debutul meu ca artist al casei de discuri Mango Records si, totodata, o colaborare cu un artist pe care il apreciez foarte, foarte mult, Vescan! Este o piesa care cu siguranta va impresiona publicul!” ne-a spus Mellina.

Single-ul este produs in studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat si alte single-uri Mango Records printre care se numara si “No Lies” (Pitt Leffer).

Intre timp, Vescan inca se aude la radio alaturi de Alina Eremia si piesa lor minunata – “In dreapta ta“! (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app