Mattyas – so criminal

Dupa colaborarea cu artista de origina albaneza Besa si „Waterfalls” alaturi de Yamira, care s-a impus deja in topurile radiourilor din Grecia si Cipru, Mattyas este pregatit pentru o noua aventura internationala cu noul lui single „So Criminal”.

Sunt foarte bucuros sa revin in aceeasi formula de succes alaturi de producatorii mei, Deepside Deejays, alaturi de care mi-am construit cariera muzicala cu piesele: „Missing You”, „Secret Love” si „Mi Amor”. Despre „So Criminal” pot sa va spun ca are un sound „criminal” si o energie care te ridica de pe scaun si te face sa dansezi. In perioada imediat urmatoare ma pregatesc sa filmez si un videoclip la aceasta piesa, asa ca pana atunci va las sa ascultati piesa si sunt convins ca o sa va placa.” a declarat Mattyas.

Piesa „So Criminal” este produsa in studiourile Metropolitan Records, label-ul baietilor de la Deepside Deejays iar textul este semnat de Andrei Leonte.

Mattyas este unul dintre artistii romani ce au mai mult succes peste hotare decat in tara natala. Primul hit a fost “Missing you” urmat de “Mi amor” si de o colaborare cu Nane.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app