Matteo & Ruby – Drama Videoclip

După ce a lansat propria versiune a melodiei „Constantine“, Matteo revine cu un nou single şi videoclip, dar şi cu o colaborare surpriză alături de Ruby pentru piesa „Drama“.

„Aşa cum am obişnuit, «Drama» este o piesă ritmată, e un schimb de replici între mine şi Ruby, care transpune, de fapt, realitatea de zi cu zi care are loc între două persoane ori lucruri care se află în capul fiecăruia dintre noi, dar nu sunt spuse. Trăim într-o lume care se află într-o continuă schimbare, iar conceptul videoclipului este bazat foarte mult pe tehnologie, lucru care mi-a plăcut foarte mult, pentru că este ceva diferit faţă de restul videoclipurilor pe care le-am făcut până acum“, a spus Matteo.

„Matteo este prietenul meu de mulţi ani şi mă bucur că, în sfârşit, colaborăm pentru un single despre care pot spune că e o piesă de suflet. La filmările videoclipului ne-am simţit foarte bine şi mi-ar fi plăcut ca motocicletele să fie mai rapide“, a adăugat Ruby.

O coproducţie MediaPro Music / Cat Music, single-ul „Drama“ este produs în studioul DeMoga Music şi compus de Marius Moga, Matteo şi Marius Mirică.

(Sursa TraiesteMuzica.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app