Matteo & Gabriel Cotabita – Ce zi linistita

Matteo si Gabriel Cotabita ne arata ce inseamna o zi linistita in viziunea lor – stau pe o canapea si beau cafea in mijlocul unui camp sau merg la pescuit – totul in cel mai nou clip al lor – O zi linistita.

Invitata lor speciala, care ii sfatuieste pe cei care o asculta ca trebuie sa ia examenul de bacalaureat este nimeni alta decat Andreea Esca.

“Avem un dar atat de frumos dat de la Dumnezeu, viata, incat e pacat s-o traim cu tensiune”, spune Matteo. “Piesa are o stare foarte calma, pentru ca am fost foarte relaxat cand am gandit-o. Si, mai tarziu, Gabi mi-a impartasit starea cand am lucrat la ea. Mesajul de dupa versuri este sa fii relaxat si fara griji, pentru ca, din proprie experienta, stresul si incordarea nu te ajuta in rezolvarea niciunei probleme, iti ocupa prea mult spatiu de gandire!, a adaugat acesta.

“Nu ma gandeam vreodata ca o sa pot sa-l cunosc pe Gabi atat de bine, mai ales sa compun cot la cot si sa cant cu el! Este o bucurie, o onoare pentru care ii multumesc!”, spune Matteo despre colaborarea cu Gabriel Cotabita la acest videoclip. “Este o piesa pe care am scris-o dupa chipul si asemanarea noastra”, mai spune Matteo.

Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu, cel care a mai lucrat alaturi de Corina la Fete din Balcani, cu Jo pentru Soapte sau cu Inna si 3 Sud Est pentru Mai stai, iar mai recent cu Alina Eremia la A fost o nebunie.

“In cazul meu, asa s-a intamplat si in viata reala”, spune Matteo. “Am pescuit o data, cand aveam 5 ani, impreuna cu tatal meu si am mai pescuit acum. Dar nu am prins nici un peste. Am prins un videoclip!”, glumeste Matteo.

Cel mai nou single semnat de Matteo a fost lansat in aceasta primavara, iar Gandesc cu voce tare a aparut dupa o colaborare cu Like Chocolate pentru Pe drumul meu si F. Charm – Ori la bal ori la spital.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app