Matteo Andale

matteo-andaleMatteo revine cu un single nou in stilul caracteristic: un pop reggae in limba romana cu termeni din vocabularul de strada folosit de tineri in ultimul an.

Matteo s-a transformat in ultimul an intr-unul din cei mai sinceri artisti romani, e printre singurii care aduce muzica si versurile care il reprezinta si are o atitudine naturala. Asta l-a ajutat in ochii fanilor sai care s-au inmultit.

Prin intermediul noii mele piese, vreau sa ma apropii si mai mult de fanii mei, mi-am dorit ca ei sa aiba ocazia sa ma cunoasca mai bine. ‘Andale’ este o melodie vesela, pozitiva, exact asa cum sunt si eu zi de zi”, a spus Matteo.

Muzica si versurile noului single sunt semnate de Lanoy Production: “Cu F. Charm am scris versurile, Radu si Mr. Alama au facut beat-ul, Caro si Ligia s-au jucat cu instrumentalul. Daca va intrebati cine este vocea feminina de pe piesa, va zic eu, este Laura Rosca. De asemenea, ii multumesc lui Florin Nedelcu, impresarul meu, care a lucrat cot la cot cu noi si m-a incurajat sa lansez aceasta piesa”, a explicat artistul.

“Andale” este noul single postat pe contul de YouTube al casei de discuri MediaPro Music! PLAY!

Matteo si-a facut revenirea in top 10 anul trecut cu hitul “Amandoi” care a fost difuzat tot anul. Pe langa asta a mai avut o colaborare cu Anya pentru “In ochii mei” si inca un single solo amuzant: “Panama“.

Va fi un hit “Andale”?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app