Maroon 5 – Animals (videoclip)

Maroon 5 au lansat cel mai nou videoclip al lor, Animals, si e mult mai mult decat ne asteptam. Adam Levine joaca obsedatului care isi urmareste prada, pe nimeni alta decat actuala sa sotie, Behati Prinsloo. Cei doi se reunesc in scene fierbinti si disturbing care fac parte doar din imaginatia personajului interpretat de Levine.

Solistul Maroon 5 intra astfel in pielea unui ucigas care isi urmarest victima si ajunge chiar in patul ei fara ca modelul sa fie constienta de prezenta lui. Evident, asocierea cu animalul de prada care isi urmareste victima e foarte clara si se potriveste foarte bine celui mai nou single promovat de grupul american.

Maroon 5 au lansat recent cel de-al cincilea material de studio al lor, intitulat, cum alfel, V, un disc care s-ar putea sa fie chiar ultimul din cariera grupului daca e sa dam crezare zvonurilor. Primul single promovat a fost Maps, cu un videoclip la fel de dramatic, iar inainte de aparitia oficiala a albumului am mai putut asculta si It Was Always You si duetul cu Gwen Stefani, My Heart is Open. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app