Marius Moga, Pe barba mea (videoclip)

Marius Moga incepe o cariera solo cu “Pe barba mea”, primul single cu primul videoclip semnat Marius Moga si atat! Hitmaker-ul si-a luat toti prietenii cu el pentru o petrecere regizata de fratele sau.

Marius Moga loveste inapoi! Dupa colaborari cu o multime de artisti de-a lungul anilor si dupa ce a produs zeci de hituri ce au ajuns no.1, compozitorul si producatorul supranumit “micul Mozart” incepe o cariera solo la fix o zi dupa lansarea unui nou videoclip Morandi.

Muzica pentru “Pe barba mea” a fost compusa de Marius Moga, Ionuț “Yogi” Vasilache, George Hora, iRonic si Ciprenko. Versurile ii apartin lui Marius Moga care a hotarat sa vorbeasca despre cum a descoperit “secretul”, despre munca, bani si cum a facut totul de unul singur.

Iata mesajul de multumire si de introducere a single-ului “Pe barba mea” postat de Moga pe pagina lui de Facebook:

Prima mea melodie solo si prima data cand Iulian Moga, fratele meu mai tanar si mai talentat, lucreaza numai pentru mine (22 ore de filmare!) si m-a scos mai bine decat as putea sa arat vreodata. Multumesc mama, tata, Iulian!

Multumesc Bianca Lapuste, cu dragoste!

Multumesc co-producatorior si compozitorilor mei de pe aceasta piesa: Ionut Vasilache, iRonic, Ciprenko, George Hora

Multumesc DeMoga Music, Loli Mocanu, Luciana Pirvu, Cristi Topescu, Ioana Anghelescu

Multumesc 5 INSI pentru PR – inegalabilei Simona Ionascu si lui Codrin Roibu pentru imagine

Multumesc Jim & Gee – The Cool Hunters pentru styling Multumesc Catalin Maruta, Andra, Smiley, Cabron Romania, Shift, What’s Up, Adda, Liviu Teodorescu Loredana Cavasdan, Sorana

Multumesc oamenilor care cred in mine dar si celor care nu cred Sunt emotionat azi de parca ar fi prima mea zi de scoala.

Regulile PR-ul zic ca e interzis sa lansezi doua piese in acelasi timp pentru ca le anihilezi. In cazul asta, single-ul Morandi peste pentru piata internationala si e cantat de Randi in engleza iar “Pe barba mea” este in limba romana si e pentru Romania. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app