Mandinga Viva la Fiesta (videoclip)

Mandinga vine cu imnul verii: “Viva la Fiesta” cu mare, soare, prieteni, distractie. Acestea sunt ingredientele unei veri perfecte.

Distractia este stilul de viata despre care Mandinga canta in cel mai recent single, “Viva la Fiesta”. Membrii trupei au filmat deja si un videoclip pe malul lacului Snagov. Piesa a fost compusa impreuna cu baietii de la Metropolitan Records, iar versurile au fost scrise de Elena.

“E o piesa de stare, o piesa care nu te lasa sa stai jos si, imediat ce o auzi, apare si cheful de petrecere! Ne dorim ca vara asta sa fie plina de dans si amintiri frumoase!”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei.

PLAY!

Filmarile videoclipului au durat o zi intreaga, timp in care membrii trupei au pescuit, au jucat fotbal, au facut un foc de tabara si au condus o barca cu motor. Cea mai curajoasa a fost Elena, care a trecut imediat la carma, nu fara a le da ceva emotii baietilor.

“Mi-a placut foarte tare! Am fost in permenenta supravegheata de un profesionist, dar cele cateva minute, in linie dreapta de altfel, au fost foarte intense. Ar fi frumos sa pot repeta experienta!”, a mai povestit ea. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app