Lora Rebeli si nebuni

Lora 9Lora are single nou: “Rebeli si nebuni”. Noul track vorbeste tot despre viata artistei si despre oamenii care nu au lasat-o sa fie ea insasi, asa cum am auzit si in cele mai recente trei melodii cantate de ea.

Noua piesa este compusa de Marius Draghici, iar versurile sunt scrise de Theea, in colaborare cu Lora. “‘Rebeli si nebuni’ este o piesa care ma reprezinta. Mesajul este foarte bun si inspirational, are un balans si o bunadispozitie care i-a facut pe fanii mei sa-mi lase numeroase mesaje pe Facebook, dupa ce au auzit-o in concerte, prin care ma rugau sa o lansez. Dorinta fanilor mei, in privinta pieselor mele, este lege”, a spus Lora.

In single-urile anterioare versurile Lorei au venit cu povestea ei de viata legata de relatia cu parintii ei, cu fostii iubiti, cu oameni din industria muzicala care i-au pus bete in roate – acest laitmotiv se repeta si in “Rebeli si nebuni”. Despre cine vorbeste Lora oare?

Lora s-a transformat in 2013 intr-una din cele mai sexy cantarete blonde din Romania si ne-a oferit sute de poze sexy cu ea. Nu a pozat niciodata complet goala insa am ales cele mai sexy 55 dintre ele (Sursa: Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app