Lora & Baboi In aer (single nou)

Lora apare pe cel mai nou single lansat de Baboi In aer. Un track despre cum doi oameni se intalnesc si se indragostesc, iar ceea ce e ii uneste nu e doar iubire, ci respect.lorababoi

Trackul suna foarte bine, o balada cu influente din zona de drum and bass, pe care vocea Lorei se imbina foarte bine cu partea de rap a lui Baboi, intr-o productie semnata de Karie si cu versuri inspirate din actuala relatie a rapperului.

Ascultati mai departe.

Despre cum au ajuns Baboi si Lora sa lucreze impreuna, intr-un scurt interviu pe care l-am luat la sedinta foto pentru coperta acestui nou single. Lora a lansat recent piesa Puisor, un track dedicat tuturor baietilor care iau fetele de-a gata. Cantareata a mai venit si cu alte piese sincere ca Nu am cu ce sau Capu’sus.

Baboi a colaborat cu Sisu si What’s Up la piesa Daca vrei si a filmat un videoclip alaturi de Karie la piesa MayDay. In 2012 a inceput sa lucreze cu Bibanu MixXL, lansand impreuna cinci piese: Trece-ne acolo, Brigada albastra, Ain’t no sunshine, Friday, DissCURs. La inceputul lui 2013 a lansat piesele Zambim feat. Mr. Levy si Nimic nu merge feat. Rashid (C.I.A.).

Va place piesa? O auzim pe radio?

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app