Lidia Buble & Adrian Sina Noi simtim la fel

Lidia Buble, cel mai nou artist din portofoliul Cat Music si primul sau single, “Noi simtim la fel”, un featuring cu Adrian Sina.

lidia buble

Realizat in studioul Premium Artist, single-ul “Noi simtim la fel” este prima inregistrare intr-un studio profesionist pentru artista originara din Deva. Adrian Sina, cel care a descoperit-o pe Lidia Buble, a fost impresionat, inca de la inceput, de vocea senzationala si de pasiunea ei pentru muzica.

Videoclipul “Noi simtim la fel” este regizat de catre Anthony Icuagu, iar destinul printesei din videoclip, interpretata de catre Lidia, este trasat de catre naratorul Adrian Sina, compozitorul piesei “Noi simtim la fel”.

O poveste de dragoste despre sufletul pereche, care te face sa te simti implinit, atunci cand il intalnesti. Iubirea adevarata schimba total perspectiva asupra vietii si, din acel moment, traiesti totul la intensitate maxima. Ma bucur de colaborarea cu Adi Sina si ii multumesc pentru rolul din videoclip, ii multumesc si lui Anthony Icuagu, pentru minunatul scenariu, dar si echipei Cat Music pentru tot sprijinul acordat“, afirma Lidia Buble.

Cu toate ca povestea din videoclip nu este una cu happy-end, sper ca cei care vor asculta piesa, vor fi la fel de incantati, precum suntem noi, si se vor regasi in versuri“, adauga Lidia Buble.

Inainte de a-si incepe cariera muzicala, artista cu un nume de familie atipic pentru Romania, Buble, a facut gimnastica de performanta la Deva si a urmat cursurile Facultatii de Sport. Pasionata de muzica, inca din copilarie, artista a mostenit talentul din familie, iar alaturi de cei 10 frati ai sai a cantat in corul bisericii. In paralel cu activitatea muzicala, Lidia este angajata unui salon auto din Bucuresti.

“Intotdeauna mi-a placut sa ma descurc singura. La inceput, imediat dupa ce m-am mutat, a fost o perioada ceva mai complicata, dar am reusit sa ma adaptez la ritmul Bucurestiului”, completeaza Lidia.

Lidia a debutat pe noul EP Akcent unde canta doua melodii: “Andale” si “Kamelia” – asculta-le AICI! “Noi simtim la fel” este single-ul de debut solo al artistei. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app