Laura Pausini feat. Thalia – Sino a Ti (videoclip)

Laura Pausini continua promovarea discului de Best Of lansat anul trecut cu o noua piesa, de data aceasta cu starul latino Sino a Ti. Cele doua cantarete apar foarte glam intr-un clip de imagine filmat pe un fundal alb.

Sino a Ti este unul dintre cele trei versiuni noi ale piesei incluse pe albumul Laura Pausini 20 Grandes Exitos (Laura Pausini 20 Greatest Hits) care va fi relansat pe 23 septembrie, dupa ce a aparut initial anul trecut. Piesa, in engleza Only You, vorbeste despre dragostea cea mai pura, iar daca tinem cont ca cele doua au devenit mame de curand ne putem da seama de sursa de inspiratie.

Laura Pausini lanseaza acest single si pentru ca va fi in acest sezon jurat in varianta mexicana a concursului The Voice – La Voz, si deci va beneficia de publicitate, mai ales ca Thalia e unul dintre cele mai iubite staruri latino, si nu doar de publicul vorbitor de limba spaniola.

 

Albumul Laura Pausini 20 Grandes Exitos a aparut in 2013 si a fost promovat printr-un duet cu nimeni alta decat Kylie Minogue, iar rezultatul Limpido a fost foarte apreciat. Discul a mai inclus colaborari cu Marc Anthony sau Alejandro Sanz. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app