KREM feat Adina – doare

KREM si-a pus viata pe note muzicale in cel mai nou single al sau – “Doare”, feat Adina de la Heaven. Rapperul cunoscut pentru aparitia de la Romanii au talent revine!

“Doare” s-a nascut din dorinta de a realiza un “follow up” al single-ului “Cand Rasare Soarele”. In laboratorul de productie, sub egida Mango Records, Dorian Oswin a venit cu propunerea de instrumental. Am realizat impreuna ca necesita o tema usor atipica stilului meu, mai serioasa, mai autumnala. In procesul creatiei, m-a rascolit o stare demult apusa, dar neconsumata, legata de relatia cu tatal meu. Acum am 25, sunt bine, familia mea e bine, a lui la fel… Am scris insa piesa pentru ca nu am atacat niciodata serios subiectul, iar acum se pare ca m-a ales, a vorbit un demon launtric. Nu mai tin legatura cu tata, stiu doar ca e fericit alaturi de ai sai. Regret ca nu a ramas alaturi de noi, fiindca as fi avut ce invata practic de la el, tin minte ca era barbat misto, cu stil. Altfel, multumesc mamei ca si-a insusit cu mega succes si rolul de tata, Aidei, sora mea, familiei si rudelor pentru educatia aleasa si sprijinul acordat. Ideea colaborarii cu Adina, pe care am imbratisat-o cu drag, a venit din partea echipei Mango, dupa ce am ascultat refrenul puternic pe care ea l-a inregistrat. Sunt foarte incantat de produsul final, ma bucur ca ne-am unit fortele! Dedic piesa tuturor celor care au trait sau inca traiesc din nefericire, astfel de drame. Pace!, povesteste KREM.

Asculta mai jos colaborarea cu fostul lider al trupei Heaven – DOARE!

Am fost foarte incantata atunci cand am primit propunerea din partea celor de la Mango Records de a colabora cu KREM pentru piesa “Doare”. Mi s-a parut foarte buna ideea, mai ales ca imi place KREM ca artist, dar si mesajul piesei in care sunt absolut sigura ca foarte multi adolescenti ce au avut parte de o astfel de exterienta, se vor regasi, declara Adina care a mai lansat in 2014 si primul single din cariera solo – Lipsa ta! (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app