Katy Perry Roar (Burning Baby Blue)

Katy Perry da foc unei peruci albastre in video-ul ce promoveaza noul single si noul album pe care artista le pregateste pentru lunile acestea!

katy perry

“Burning Baby Blue” este modul lui Katy Perry de a scapa de femeia vesela cu peruca albastra din “California Gurls”. Este felul ei de a le spune fanilor ca latura ei jucausa cu acadele si sutiene ce scuipa frisca s-a terminat si urmeaza ceva mai serios, mai profund.

Filmuletul de mai jos anunta noul single al lui Katy. “ROAR” va fi lansat ca prim single de pe Prism, al treilea album de studio al cantaretei care a reusit sa devanseze recordurile stabilite de Michael Jackson cu “Teenage Dream”, materialul anterior.

“We don’t need no water, let the Baby Blue burn” – a scris Katy pe contul ei de Twitter, Baby Blue fiind numele pe care i l-a dat faimoasei peruci.

“ROAR” va fi auzit pentru prima data pe 12 august, daca nu scapa in online inainte. Premiera va avea loc inaintea noului material Lady Gaga iar fanii le-au pus deja in concurenta directa pe cele doua, fiind vorba de reveniri muzicale foarte asteptate din partea amandurora – single-uri, album in toamna si videoclipuri.

Dr.Luke, Bonnie McKee si Max Martin au lucrat pentru noul single Katy Perry iar o prestatie live este asteptata la iHeartRadio Music Festival ce va avea loc luna viitoare. Pana atunci, fanii sunt extaziati de anuntul albumului PRISM ce va ajunge in magazine in 22 octombrie.

Titlul materialului a fost anuntat intr-un mod genial: printr-un camion auriu inscriptionat cu titlul si data lansarii CD-ului, camion ce s-a plimbat prin Los Angeles o saptamana intreaga, urmand sa faca un tur prin SUA.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app