Katy Perry feat Pitbull Dark Horse (remix)

dark-horse-remixKaty Perry vine cu un remix pentru cel mai nou single al sau si il alege pe Mr. Worldwide- Pitbull. Dark Horse beneficiaza acum de flowul rapperului Pitbull, fata de varianta originala cu Juicy J.

Dark Horse a fost initial doar un promo single, dar dupa ce a vazut succesul de care s-a bucurat piesa, Katy Perry l-a ales drept cel de-al treilea single oficial extras de pe Prism, dupa Roar si Unconditionally.

 

 

 

 

Haideti sa vedem cum suna aceasta combinatie.

Pitbull se afla in fruntea clasamentului Billboard cu un single extras de pe varianta relansata a albumului Global Warming; Timber e un featuring cu Kesha al carui videoclip il gasiti aici si care a avut o ascensiune clara in clasament. In plus, rapperul a fost ales sa cante impreuna cu Jennifer Lopez si Claudiu Leitte imnul Campionatului Mondial de Fotbal – We Are One (Ola, Ola), iar cei trei vor urca pe scena impreuna si la deschiderea oficial de la Sao Paolo de pe 12 iunie.
Katy Perry a facut un super show la premiile Grammy unde a cantat tot Dark Horse, piesa care i-a adus un nou nr. 1 in topuri.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app