Karie – ca atare

Dupa ce in urma cu putin timp lansa N-am timp impreuna cu Puya si Alex Velea, Karie vrea sa fie luat Ca atare, odata cu noul single produs alaturi de Soundboy.

Pe Karie il stim mai ales de la single-urile Biniditat si Izabela (feat. Skizzo Skillz) si din colaborarile cu Alex Velea, Puya, Smiley, Corina, iar in prezent face parte din echipa Golden Boy Society, sub indrumarea lui Alex Velea.

Karie marturiseste ca a simtit o schimbare odata cu atingerea pragului de 30 de ani, asa ca noul lui single “Ca atare” il reprezinta in totalitate: “Am fost setat dintotdeauna sa stau ore in sir in studio pentru a gasi acordul cel mai bun, linia potrivita si chiar am vrut sa scot o piesa reprezentativa si de atitudine. E important ca persoanele de langa mine sa ma perceapa “Ca atare”, adica sa ma ia asa cum sunt si sa nu incerce sa ma schimbe”.

Cum Karie face parte din brigada Golden Boy Society, alaturi de Rashid, Lino, Mario Fresh si Jon Baiat Bun, are toata sustinerea lui Alex Velea, care spune: “Ne-am cunoscut acum zece ani si am ajuns sa lucram impreuna in diferite studiouri, pana cand s-a concretizat echipa actuala de la Golden Boy Society, unde zilnic se creeaza linii melodice si piese. Karie este unul dintre cei mai buni si autodidacti producatori cu care am lucrat”.

Filmarea videoclipului Ca atare s-a facut prin mai multe locuri din Bucuresti, inclusiv pe unul dintre cele mai mari stadioane din capitala, cu toate ca artistul nu se declara microbist.

Cu primul album lansat in 2005, Operatiunea XXX, sub formula VeRbal (trupa infiintata de Karie alaturi de Baboi), traseul muzical al lui Karie a fost plin de colaborari, clipul Toata noaptea (VeRbal feat Puya) fiind primul lor videoclip difuzat la tv si ulterior interzis de CNA. Karie a facut parte din echipa de productie a mai multor piese precum Don’t say it’s over (Alex Velea), Izabela (Karie feat. Skizzo Skillz) No Sleepin’ (Corina), Biniditat (Skizzo Skillz feat. Karie) si Altcineva (Puya feat Cornel Ilie), cat si a albumului Plec pe Marte (Smiley). Din 2014, artistul face parte din brigada Golden Boy Society, lansand alaturi de Alex Velea, Rashid si Jon Baiat Bun remixul pentru hitul Izabela.

Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app