Justin Bieber – Sorry

Justin Bieber revine cu un nou single in promovarea urmatorului sau album. Sorry e inca un track dance in care cantaretul isi cere scuze pentru toate greselile facute si spera ca persoana iubita sa se intoarca si sa il ierte.

De data aceasta, Bieber nu a mai venit cu un lyric video, ci direct cu un dance video in care o suita de dansatoare imbracate colorat se misca pe ritmurile piesei. Evident, trackul e produs tot de Skrillex si de dam seama pentru ca are cateva elemente catchy asemanatoare cu cele ale precedentelor colaborari.

Sorry e cel de-al doilea single extras de pe albumul Purpose, programat sa apara pe 13 noiembrie. Noul album al canadianului marheaza o schimbare in stil si mai ales o maturizare, ceea ce lumea muzicala accepta cu greu, dar nu poate nega. Primul single lansat a fost What Do You Mean si a reusit sa aduca o premiera in cariera lui Justin Bieber. Schimbarea am sesizat-o inca de la colaborarea cu Diplo si Skrillex pentru Where Are U Now, piesa care a ajuns in heavy rotation si a devenit unul dintre hiturile acestei veri. (sursa urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app