Jessica D – Da-mi cu high

Pe Jessica D o stiti din colaborarile ei cu Glance, DDY Nunez si Marques. Astazi, tanara artista lanseaza in premiera pe Urban.ro cel mai nou single al sau “Da-mi cu high” – piesa produsa in studioul Stereo Milk de catre Mihai “Miki” Postolache si Stefan Marin si masterizata de John Puzzle.

Prima data cand am ascultat piesa la Stereo Milk recunosc ca poate am avut aceeasi reactie ca si voi, cei care ati dat play acum. Este o piesa indrazneata! Dar este altceva fata de ce ascultam pe piata romaneasca muzicala de acum! Acesta este un mesaj in care, cu siguranta toti ne regasim dar nimeni nu are curajul sa-l transmita asa! In toti exista pasiune iar Da-mi cu High reda cel mai bine starile prin care treci in momentul cand simti dorinta pentru ceva sau cineva. Atunci nu ramane decat sa ai curajul sa spui, sa faci ceea ce simti lasand la o parte “hainele” si sa fii TU pentru persoana pe care o vrei si o iubesti, asa cum nu te-a vazut nimeni. Jessica D

Pentru noul single, Jessica D a facut o sedinta foto incendiara cu fotograful Dimitri Caceaune cu ajutorului lui David Gal pe partea creativa si design, Andra Moga pe styling, iar de look s-au ocupat Ioana Cristea (make-up) si Iulian Urlan (hair).

Jessica si-a mai incercat norocul in vara 2014 cu DDY Nunes si Papi Chulo si un clip extrem de sexy filmat in insulele din Grecia. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app