JerryCo feat. Mellina – Daca ma iubesti

JerryCo vine cu o noua piesa, o colaborare cu Mellina – Daca ma iubesti, o piesa despre cum ar trebui sa functioneze o relatie in care sentimentele sunt pe primul loc.

Dragostea e viata. E raspunsul la tot, dar in relatia de cuplu aduce fericirea doar daca vine natural si neconditionat din ambele sensuri. Egoismul distruge si separa si asta este lait motivul piesei”, spune JerryCo despre noul sau single in colaborare cu Mellina, cantareata care anul trecut a spart topurile radio si Youtube cu super hitul “Poza de Album”.

Despre colaborarea cu JerryCo artista declara ca “a fost fun sa lucrez cu Jerry si mi s-a zbarlit pielea inca de la prima varianta demo a piesei. Dragostea este un drum in doi si daca am intelege ca egoismul nu are ce cauta in iubire, ar fi mai multi oameni fericiti pe pamant.

Mellina a mai lansat recent doua colaborari – una cu DOMG la You Broke My Heart si una alaturi de baietii de la TWO pentru piesa Vinovat. In plus, anul trecut a acceptat invitatia celor de la Bere Gratis si au lansat impreuna Pana sus la cer. JerryCo, in schimb, a colaborat cu Adda pentru Absent nemotivat si a lansat N-ai tupeu in vara anului trecut. (Sursa urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app