Jennifer Lopez – Feel the Light

Jennifer Lopez a fost inclusa pe coloana sonora a animatiei Home, film pentru care Rihanna si-a imprumutat vocea unui personaj. Diva latino joaca si ea, la randul ei unui dintre haioasele personaje ale desenului animat de la Dreamworks.

Filmul apare in cinematografele de la noi la finalul lunii martie, insa in curand vom putea asculta intreaga coloana sonora pentru care Rihanna a gandit un intreg concept. In plus, vocea personajului Tip apartine cantaretei din Barbados.

Nu e pentru prima oara cand Jennifer Lopez isi pune numele pe o piesa care se afla pe coloana sonora a unui film. In urma cu ceva vreme o ascultam cu Going In, pe coloana sonora a peliculei Step Up 4 – Miami Heat. Anul trecut, diva latino a lansat un nou material de studio, AKA, care insa a avut vanzari modeste. Totusi, cantareata a lansat single-uri de promovare ca I Luh Ya Papi, First Love sau Booty. Acesta din urma a beneficiat de un remix cu Iggy Azalea care a reusit sa starneasca o multime de discutii prin prisma videoclipului.

Intre timp, o putem asculta si pe Rihanna cu Towards the Sun, track care se regaseste pe coloana sonora a filmului Home, aparut recent. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app