Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea – Booty

Jennifer Lopez si Iggy Azalea incendiaza internetul dupa ce au lansat videoclipul pentru Booty. Miscari senzuale, posterioarele sexy din industrie, ciorapi de plasa si mult ulei sunt ingredientele pentru un clip hot!

J.Lo si-a tot tinut fanii in asteptarea acestui clip si nu vor fi dezamagiti, fiind cel putin la fel de provocator ca Anaconda. Videoclipul lui Nicki Minaj e cel care a starnit cele mai multe comentarii despre fund si numai si se pare ca miss Lopez isi ia inapoi coroana de la rapperita cu aceasta ocazie. Materialul e sexy insa nu pica in vulgar, declaratie data chiar de diva: It’s very editorial and classy and high energy and booty-ful.

Booty este cel de-al treilea single extras de pe albumul AKA, iar Jennifer Lopez l-a inlocuit pe rapperul Pitbull, cel care apare in varianta originala a piesei, cu Iggy Azalea pentru remix. Alegerea e cu atat mai buna, cu cat Ziggy a devenit cunoscuta, cel putin in ultima vreme, mai mult pentru posteriorul ei si mai putin pentru albumul The New Classic.

Pana acum J. Lo nu a excelat nici in vanzarile discului AKA nici in lansarile de single-uri. Primul a fost I Luh Ya Papi, un featuring cu French Montana, care in ciuda mesajului din clip, nu a avut un impact prea mare. A umat First Love, cu un videoclip alb-negru si poate unul dintre cele mai reusite din cariera ei.

Iggy Azalea, in schimb, a ajuns pe prima si a doua pozitie in Hot 100 cu Fancy, respectiv piesa Arianei Grande, Problem. Acum promoveaza intens Black Widow, featuring-ul cu britanica Rita Ora, dupa ce albumul de debut al rapperitei a urcat pe prima pozitie in Billboard 200 Ziggy facand istorie in clasamentul Hot 100.. (Sursa Urban.ro)