J. Yolo – E bine, bine

Dupa hitul Te pup, pa, pa, J. Yolo revine cu un nou single energic, un comic de limbaj – E bine, bine. Motto-ul “Carpe diem”, despre care J. Yolo ne canta in hitul “Te pup, pa, pa!”, este prezent si in noul single – “E bine, bine”, piesa compusa de J. Yolo, Marius Rozsdas, Paduraru Silviu Marian, Craciun Alexandru Constantin si Alstani Victor Razvan.

O productie Full Boss si Well Done, videoclipul “E bine, bine” trece in revista perioada de dupa 1989 cand, chiar daca intampinam dificulati, tot ce ne ramane de facut este sa gandim pozitiv. Pentru a ilustra ideea de bine, J. Yolo intruchipeaza spumos cateva personaje – un artist, un doctor, un capitan din armata, un “domn senzual” care sta la plaja, un condamnat la inchisoare si un cioban, iar comicul de situatie este unul foarte savuros.

De cand a lansat hitul “Te pup, pa, pa” si pana in prezent, J. Yolo a colaborat cu Dj Sava, Chris Mayer, Nadir si intre timp lucreaza in studio piese noi, care cu siguranta vor fi la fel de efervescente, precum “E bine, bine”. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app