Ioana feat. Anastasia – Ca la metrou

Piesa “Ca la metrou” este primul single al tinerei Ioana, care in prezent studiaza jurnalismul la o universitate din Bucuresti, iar legatura sa cu muzica incepe de la o varsta frageda.

Ca la metrou” este un featuring cu Anastasia, artist Cat Music, care in urma cu cateva zile a lansat single-ul “Te iert”. Cele doua artiste nu sunt din Bucuresti, insa lansarea piesei le va ajuta sa invete statiile de metrou din capitala.

“La acest proiect muzical am inceput sa lucrez de cateva luni cu Sorin de la Crush, care este si producatorul piesei. Ideea ne-a venit chiar in timp ce plecam de la studio spre casa, cu metroul, evident! Este exact ca in viata, lucrurile oscileaza, iar ascultatorii se pot regasi usor in mesajul piesei. De cand am inregistrat acesta piesa, am un feeling bun, sunt foarte increzatoare,optimista si imi doresc ca acesta sa fie inceputul unei cariere de succes. Daca acum ceva vreme acest pas mi se parea imposibil, ei bine acum, cu siguranta sustin zicala , declara Ioana. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app