Inna

Nume complet: Elena Alexandra Apostoleanu

Data nasterii: 16 octombrie 1986

Locul nasterii: Mangalia, Romania

Porecle: InnaDomenii activitate: Muzica

Web site – http://www.innaofficial.com/

Inna isi scrie singura biografia pe site-ul ei inna.ro Mi-am propus sa scriu in acest blog cat de des posibil,pentru ca astfel ma simt mai aproape de voi.Si-mi vine in minte o intrebare,pe care voi,cei care citit blogul,o rostiti in gand,sau o adresati unei persoane “x”.Cine este INNA?Nu am sa va las cu indoiala si nici n-am sa fiu misterioasa!

Cred ca eu sunt singura care va poate raspunde.Ma numesc Elena Alexandra.INNA a fost pana acum un an,un nume pe care nu l-am auzit de mult timp,pentru ca singura persoana care ma alinta astfel,din pacate nu mai este printre noi.Acum ma numesc INNA pentru voi toti!M-am nascut pe data de 16 octombrie 1986 in orasul Mangalia.Copilaria mi-am petrecut-o in Neptun,o localitate mica si totusi cunoscuta de aproximativ toata tara.Am absolvit liceul economic Mangalia,dupa care mi-am inceput activitatea universitara in Constanta,marele oras de pe malul Marii Negre.Cum am inceput sa cant ? Nu-mi amintesc cum a fost prima data si nu cred ca-si aminteste cineva.Cant de-o viata si totusi mai am atatea de invatat.

Cant muzica de toate felurile si ma adresez tuturor categoriilor de persoane.

Cum au aparut baietii de la Play and Win si piesa “Hot”? Acum aproape un an de zile am dat search pe google :”Studio de inregistrari Constanta”…Credeti ca am gasit ceva? Ehh… aflati ca nu! Si uite asa am luat-o incet la pas in tot orasul,pana cand un prieten apropiat ne-a indrumat spre o adresa unde urma sa-i intalnim pe ei (Sebastian Barac, Radu Bolfea si Marcel Botezan). Ideea piesei “Hot” a venit o data cu o modificare la stilul muzical pe care il abordam. Piesa este compozitia echipei Play and Win dar cum a fost realizata, doar ei stiu (poate fac rost de cateva cuvintele citate de ei, in ceea ce priveste acest subiect).

Cum se simte INNA? Este fericita datorita voua. Va multumesc celor care ati dat o sansa piesei. Nu stiu daca sunteti informati de un lucru foarte important. Voi sunteti cei care au promovat “Hot”si a facut din ea o piesa care este in urcare in topul tuturor radiourilor. Se indreapta spre no.1, si mie nu-mi vine sa cred!  Maine va povestesc despre primele mele experiente in ceea ce priveste proiectul INNA (prima aparitie la radio, cel mai matinal interviu). Va multumesc!


Mai multe informatii legate de Inna, puteti gasi, fireste, pe blogul oficial Inna, dar si pe pagina dedicata pe wikipedia acolo unde puteti afla detalii despre copilaria Alexandrei, despre primii ei pasi in muzica, dar si despre toate realizarile ei de pana acum.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app