Inna – Fata din randul trei

De ziua ei, Inna lanseaza piesa Fata din randul trei, track compus de baietii de la The Farmers, cu care cantareata a mai lucrat si pentru Spre mare.

Ei au fost responsabili si pentru hitul Antoniei Hurricane si piesa Jameia. iesa a fost scrisa special pentru INNA pentru a-si canta povestea tuturor fanilor si celor care o apreciaza, dar si tuturor acelora care au nevoie de o motivatie pentru a-si indeplini visurile, oricat de imposibil de neatins par.

Zilele urmatoare, INNA va lansa si videoclipul pentru aceasta piesa, filmat de Bogdan Daragiu cu care INNA a lucrat la “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You, Dara cu INNA, Antonia si Carla’s Dreams – “Fie ce-o fi”.

Anul trecut de ziua ei, INNA a lansat noul ei single si videoclip pentru piesa “In Your Eyes”, colaborarea cu Yandel care a ajuns la 59 de milioane de vizualizari pe YouTube.

INNA urmeaza sa sustina concerte in Rusia, Polonia in perioada urmatoare, sa participle la sesiuni in studio si se pregateste sa lanseze piese noi, pe langa cele care au fost incluse pe EP-ul “Summer Days”. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app