INNA – Devil’s Paradise

INNA impresioneaza cu ceva complet diferit: Devil’s Paradise! Fara beaturi de club si cu atitudine de visare, artista revine in forta cu un sound actual alaturi de Play & Win si EP-ul ce anunta finalul verii: Summer Days!

INNA a promis ca va posta online toate piesele de pe EP-ul SUMMER DAYS pana la lansare si s-a tinut de cuvant. Astazi a aparut Devil’s Paradise iar singura lansare ramasa de bifat este “Body and Soul” pentru septembrie.

“Summer Days” este un cadou special pe care vreau sa il ofer fanilor mei, acum pe final de vara, tocmai pentru ca vreau ca prin aceste piese, sa pastreze energia si atmosfera de vacantain fiecare zi din an. Abia astept sa le asculte!, In plus, vreau sa le multumesc pentru ca de 6 ani sunt alaturi de mine si ma sustin in fiecare pas al carierei mele. Imi doresc sa nu va dezamagesc niciodata”, a spus INNA.

Asculta mai jos noua productie PLAY & WIN realizata special pentru INNA!

Piesele au fost produse de baietii de la Play&Win, impreuna cu Axident (“Talk Dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” -Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (“Rihanna’s “Cheers” and “Made in the USA” – Demi Lovato) si Georgia Ku. Aceste trackuri noi au fost compuse si lucrate in perioada sesiunilor pe care echipa Global Records le-a organizat in Mamaia, Ibiza, Los Angeles si Copenhaga anul acesta.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app