Inna Dame tu Amor (Videoclip)

inna - dame tu amor

INNA intra in pielea unui pictorite si ne spune povestea unui artist adevarat in cel mai nou videoclip al sau – “Dame tu amor”.

INNA promoveaza un nou single in tarile din America Latina. Dupa ce  a lansat o noua piesa in limba romana, artista isi incanta fanii cu “Dame tu amor”, povestea unei pictorite ce rabufneste in lipsa iubitului sau si isi distruge operele. Melodia este o colaborare cu Reik, care a filmat partea lui in Los Angeles.

Mi-a placut foarte mult sa lucrez la videoclipul pentru una dintre cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul meu ‘Party Never Ends’ – Dame Tu Amor. Sunt incantata de colaborarea cu baietii de la Reik si sper ca fanilor nostri sa le placa ce a iesit. De data aceasta, emotiile au fost mult mai mari decat de obicei, pentru ca am fost regizorul videoclipului, dar am lucrat alaturi de echipa mea, Global Records, in care am incredere. Inspiratia principala pentru acest videoclip a fost Frida Kahlo, binecunoscuta pictorita mexicana, o personalitate complexa care ma fascineaza prin forta, creativitate, sensibilitate, stil”, a declarat INNA.

Videoclipul “Dame tu amor” a fost regizat de Khaled Mokhtar, omul care i-a filmat toate sesiunile “Rock the roof” si concertele Innei. Imaginea artistei (styling-ul) si povestea nu se potrivesc cu melodia insa clipul arata bine, vezi mai jos!

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app