INNA canta cu Dan Bittman

Inna si-a indeplinit visul si a cantat alaturi de Dan Bittman. Pare greu de crezut ca o cantareata care a cucerit lumea intreaga si a sustinut concerte pe stadioane si are un fan base care plange atunci cand o vede avea o dorita atat de simpla.

Momentul s-a intamplat live, la radio, Inna aflandu-se in plina campanie de promovare al celui mai nou single al sau, Fata din randul trei. Alaturi de ea au fost prezenti Dara, tanara cantareata din Republica Moldova si Carla’s Dreams, cei alaturi de care a cantat Fie ce-o fi.

Totodata, cu acest prilej, Carla’s Dreams, cunoscuti publicului din Romania mai ales dupa colaborarea cu INNA pe piesa “P.O.H.U.I“, a lansat o noua piesa – “Rachete”. Inna a fost prezenta la un alt post de radio alaturi de Antonia si impreuna cu Dara au cantat single-ul lor impreuna Fie ce o fi. Cel mai recent material solo al Innei e Fata din randul trei, iar pentru videoclipul acestui single a optat pentru un clip cu cadre luat din concertele pe care le-a avut in fata fanilor entuziasmati. Daca Inna si-a indeplinit o dorinta, Antonia a cantat direct cu Holograf intr-o colaborare interesanta pentru piesa Intoarce-te acasa, care a stat ceva vreme in topul celor mai difuzate piese romanesti. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app