INNA, Antonia, Dara si Carla’s Dreams – Fie ce-o fi

Inna si Antonia se transforma in divele Romaniei in videoclipul “Fie ce-o fi” alaturi de Dara si Carla’s Dreams! Cele doua artiste ridica stacheta cu un teaser ce pare rupt din cartile postale din anii’20!

Pana acum, relatia dintre INNA si Antonia nu s-a concretizat intr-o melodie insa din punct de vedere al marketing-ului, ar fi o miscare geniala mai ales ca amandoua au nevoie de hituri la radio pentru a intretine succesul in Romania. Prietenia dintre Antonia si INNA a inceput in timpul turneului sustinut impreuna in Mexic. Cele doua au aceeasi reprezentanta atat in Romania cat si international dar si in management si productie. Desi Antonia face parte din gasca HaHaHa Production – din motive evidente – casa de discuri este Roton iar managerul este Lucian Stefan, fostul iubit si actualul manager al Innei. Asadar, cele doua au acelasi manager deci un featuring Inna si Antonia era inevitabil.

Noul videoclip a fost regizat de Bogdan Daragiu, single-ul “Fie ce-o fi” fiind produs impreuna cu Dara si Carla’s Dreams. Vezi mai jos noul videoclip, piesa suna foarte catchy!

Coverul de mai sus este realizat de Urban.ro.

Intre timp, atat Antonia cat si Inna se bat pe premiile votate de fani la Romanian Music Awards 2014 – pentru Best on Social Media – si la Media Music Awards 2014 – pentru Fans Like Award! (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app