Iggy Azalea – Beg for It live

Iggy Azalea isi promoveaza cel mai nou single, de data aceasta in emisiunea lui Jimmy Fallon. Rapperita a aparut fara daneza MO, in schimb si -a adus doua backing vocals si cateva dansatoare pentru Beg for It.

Pe langa noul single, rapperita incearca sa creasca si vanzarile albumului Reclassified, varianta relansata a albumului The New Classic, ce a primit niste predictii foarte proaste de vanzar – doar 11 mii de copii.

Piesa a fost lansata oficial in urma cu cateva saptamani, in cadrul emisiunii Saturday Night Live, unde Iggy Azalea a adus-o si pe Rita Ora pentru a canta impreuna Black Widow. Totusi, live-ul cu MO nu a fost cel mai reusit, iar fanii au reactionat imediat, in ciuda faptului ca daneza e foarte apreciata pentru muzica pe care o face.

Rapperita si-a promovat singlelul si la American Music Awards, unde a castigat cateva premii importate, ocazie cu care i-a demonstrat lui Eminem ca se inseala. Rapperul din Detroit a atacat-o destul de dur pe Ziggy, insa aceasta nu a tacut din gura si i-a raspuns. Intre timp, Ziggy a stat la varful clasamentului Hot 100 cu hitul Fancy, iar pe locul 2 s-a aflat colaborarea ei cu Ariana Grande, Problem.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app