Grasu XXL feat. Smiley – lumea noua

Grasu XXL lanseaza o piesa despre lumea in care traim, despre viata, intr-un super featuring cu Smiley – Lumea noua. Piesa lor vine direct cu un videoclip filmat intr-un cimitir de masini, in care baietii iau si masa, iar pentru final au pregatit ceva incendiar.

Smiley si Grasu XXL nu se afla la prima colaborare, i-am mai ascultat si pe piesa lui Tranda din 2014, SxPB, iar la cum suna Lumea Noua, garantat va ajunge pe radio si in curand in topuri.

Smiley se pregateste de lansarea unui nou album, iar deja am putut sa ascultam doua single-uri si sa il regasim si in topul difuzarilor. Primul single, Indragostit, a aparut in toamna anului trecut, iar dupa 16 saptamani in clasamentul celor mai difuzate piese de la noi a urcat pana pe locul al cincilea. Intre timp a lansat si Confesiune, un track foarte emotionant, iar alaturi de Damian & Brothers a colaborat la un remake al piesei In statie la Lizeanu. Grasu XXL a lansat in 2015 albumul Drumul spre succes si l-am ascultat cu single-ul care da titlul discului dar si intr-un featuring cu Guess Who & Florin Chilian – Dl Destin. – Sursa urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app