Grasu XXL feat. Guess Who & Florin Chilian – Dl. Destin

Dupa Blanadeurs si Drumul Spre Succes, Grasu XXL revine cu un nou videoclip al unei piese de pe cel mai recent album al sau – Dl. Destin, un featuring cu Guess Who si Florin Chilian.

 Regizat de Spike (Evil Twin Studio), videoclipul „Dl. Destin” a fost filmat pe parcursul unei singure zile, intr-o padure si pe un camp din apropierea Bucurestiului, si poate fi urmarit mai jos.

„Am luat niste camere, o masina si am mers pe un camp sa filmam o idee… A fost ciudat la filmari, am retrait niste chestii pe care nu as fi vrut sa le retraiesc, insa ideea mi-a placut mult prea mult. O sa intelegeti despre ce vorbesc cand o sa vedeti clipul.”, spune Grasu XXL despre „Dl. Destin”.

Lansat pe 23 martie, in cadrul unui eveniment la Carturesti Verona, in Bucuresti, albumul „Drumul Spre Succes” contine 13 piese si colaborari cu Maximilian, MefX, Nane, Feli, Tranda, Zhao, Mitza, Mari, DJ Undoo, printre care se afla si „Dl. Destin”, colaborarea cu Guess Who si Florin Chilian, una dintre cele mai bine primite piese de catre ascultatori.

In primavara, imediat dupa lansare, albumul lui Grasu XXL a fost promovat printr-un turneu national alaturi de Spike, Mitza, Junky, Tranda, Mitza si DJ Oldskull, care a cuprins nu mai putin de 17 orase si s-a incheiat, dupa o luna jumatate, la Zalau. De altfel. albumul s-a bucurat si de o primire foarte buna, fiind in topul ascultarilor. Albumul a fost promovat prin intermediul piesei care ii da numele – Drumul spre succes, dar si cu featuring-ul cu DJ Undoo – Blanadeurs.

In continuare, albumul lui Grasu XXL poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound, pe Apple Music, Google Play Music, Deezer sau Zonga, cat si achizitionat in format fizic (digipack, digipack deluxe sau vinyl)  si din toate magazinele de specialitate.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app