Giulia – Ghici cine (muzica, video)


Giulia lanseaza o noua piesa, cu tot cu videoclip – Ghici cine. Noul single al Giuliei vorbeste despre o relatie care nu a mers bine si in care cel parasit incearca sa isi vada mai departe de viata si sa invete din greseli.

Viata ne invata ca atunci cand ne dorim prea multe, riscam sa pierdem totul. La fel se intampla si in dragoste. O relatie funcționeaza atat timp cat exista onestitate si cei doi isi doresc sa fie impreuna. Dragostea nu este o negociere sau o lupta de convingere si, cu siguranta, nu este o cursa dupa trofee”, a declarat Giulia.

In videoclip, alaturi de Giulia, au fost prietenii sai apropiati Aureliu Surulescu, Ela Voineag, Tily Niculae, Diana Dumitrescu, Jazzy Jo si Lee Heart (Radio Killer). Piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production, cu versuri scrise de Vlad Popescu, Andreea Avarvari si Smiley.

Giulia a colaborat anul trecut cu Anthony Icuagu pentru piesa acestuia Sunbright, iar la inceputul verii lui 2014 cantareta venea cu o alta piesa produsa de echipa HaHaHa – Jocuri deochete, dupa ce lansase My Life. Dupa ce s-a facut cunoscuta alaturi de trupa Candy, in 2004 Giulia si-a inceput cariera pe cont propriu, fiind pentru o perioada solista DJ Project, pentru ca din 2013 sa se alature echipei lui Smiley.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app