George Hora Vina ei

george hora vina eiGeorge Hora si-a surprins fanii cu un frumos cadou de sarbatori. Artistul a lansat inca un extras de pe viitorul sau album, o piesa romantica – VINA EI.

Materialul a fost facut public duminica seara, la ora 22. Se numeste “Vina ei” si spune o poveste de dragoste neimplinita, pe un negativ pop cu usoare influente electronice.

Visator si plin de melancolie, artistul isi exprima sentimentele in asa fel incat publicul sa poata empatiza cu trairile sale. “Vina ei” a fost produsa si masterizata de catre George, la Studio 66. Totul… din vina ei!

 

 

Piesa este un stil nou, fata de cum mi-am obisnuit fanii pana acum. In acelasi timp, insa, este foarte natural pentru mine. Am ascultat intotdeauna muzica pop si cred ca prin ea ma pot exprima cel mai bine. Astfel, pot imbina si fuziona multe genuri de muzica si sound. Odata cu Vina ei, pot spune ca am gasit un sound unic pentru muzica de la noi, ne-a dezvaluit George Hora.

Pe George Hora l-am mai ascultat la inceputul sezonului rece in “Nu te uita“, o piesa cu un videoclip regizat de colaboratorul frecvent Studio 66 – Trandafilm.