Faydee Can’t let go (videoclip)

Faydee are un single nou ce ar putea deveni no.1 in topuri: “Can’t let go”. E un videoclip destinat femeilor avand cadre cu senzuale cu Jai Brooks.

faydee

Pe cat de comerciale si catchy suna piesele lui Faydee, cand vine vorba de videoclipuri arata de parca ar fi clipurile unui amator filmate ca un test. Pentru un artist cu succes atat de mare in Australia si cu peste 10 concerte sustinute in Romania si un no.1 ce s-a auzit peste tot, ar fi trebuit sa vina cu ceva mai creativ.

“Can’t let go” este noul single Faydee si are sanse sa ajunga la fel de mare precum “Laugh ’til you cry” mai ales ca il are pe Jai Brooks, unul dintre cele mai controversate personaje din presa americana in ultima vreme – a fost intr-o relatie cu Ariana Grande, a fost inselat de ea si s-a facut multa valva pe tema asta. Pe langa asta, e foarte cunoscut pe YouTube si are un imens public feminin. PLAY!

Cel mai recent single promovat de Faydee in Romania a fost Dangerous, o colaborare cu Moody si un videoclip regizat de Spike. Va reusi sa urce din nou in fruntea topurilor radio si sa se auda in toate cluburile cu “Can’t let go”?

Daca va place piesa, o gasiti pe iTunes, fiind lansata in urma cu cateva zile.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app