Faydee – Sun don’t shine

Dupa ce vara trecuta a luat cu asalt topurile din Romania cu hitul Lullaby, produs de Mihai Ristea, Alex Cotoi si Mika Moupondo, australianul Faydee lanseaza astazi single-ul Sun Don’t Shine, insotit de un videoclip.
Melodia este produsa de Divy Pota (Buckle Up Entertainment), care a semnat si productia altor hituri ale lui Faydee, precum Laugh Till You Cry si Unbreakable. In plus, alaturi de Costi Ionita, Shaggy si Mohobi l-am ascultat si pe piesa I Need Your Love, lansata anul trecut si care a avut succes inclusiv in SUA.

Videoclipul, filmat la inceputul lunii noiembrie este regizat de Steve Saints, de scenariu ocupandu-se Brace Beltempo, in timp ce coperta noului single este realizata de Davide Lorefice.

“De cum am ascultat negativul melodiei, mi-am dat seama ca mi se potriveste de minune, asa ca m-am apucat sa scriu versurile, care mie imi plac foarte mult. Sper ca melodia sa placa si sustinatorilor din Romania, care pentru mine este ca o a doua casa, si sa aiba acelasi feedback de care s-a bucurat si “Lullaby”, piesa devenita hit datorita lor”, a declarat Faydee. Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app