F.Charm feat. Matteo Double trouble

Live Artist lansează F.Charm feat. Matteo – “Double trouble”, prima piesă de gen Trap făcută în România. Piesa este produsă și compusă în studiourile Lanoy.

f charm matteo double trouble

“Este prima piesă din șirul pieselor trap pe care Lanoy le va produce iar Live Artist le va lansa. Sunt mare fan al acestui gen muzical și mă bucur nespus că o piesă de genul ăsta este bine-primită și de publicul nostru, și îmi dă curaj să mai compun și alte melodii trap. Pe piesă colaborez cu, bunul meu prieten Matteo, dar defapt în spatele ei există o întreagă echipă de super oameni care a pus umărul la creearea acestei piese…. printre care se numără și impresarul nostru Florin Nedelcu. “€œDouble trouble” este partea de nebunie din mine”, a declarat F. Charm.

Piesa s-a bucurat de atenția lui Silviu Andrei, și chiar și de prezența lui pe platourile de filmare. Clipul piesei a fost realizat de Lanoy Video Production.

“Sunt mega bucuros să fiu părtaș la acest fenomen nou și cool pentru România. a€œDouble trouble” este în principal destinată cluburilor, de aceea putem să o privim ca pe un “€œmanual de instructiuni” pentru o seară perfectă de club. Asta se poate vedea și în clip, unde avem diferite elemente specifice clubului, printre care și super dansatorii mei de la “Love Is The Movement”. #PWAAH!!” a declarat Matteo.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app