F.Charm feat. Elena Gheorghe – Mama

F.Charm lanseaza noul single “Mama”, alaturi de Elena Gheorghe. Melodia este o poveste cu suflet, dezgolita de inhibitii, in care portretul mamei este trasat cu bunatate, iubire si intelegere.

Temerile de a o pierde pe cea mai importanta fiinta sunt exprimate printr-un elogiu melodios, destinat sa acopere golul in care cuvintele au fost reprimate. Piesa a fost produsa de Lanoy Production, iar videoclipul regizat de Alin Surdu.

A venit momentul sa va prezint noul meu single ,“Mama”, alaturi de o voce inconfundabila – Elena Gheorghe. Aveam de mult timp in plan sa scriu o piesa dedicata celei mai pure fiinte din viata mea, dar inca nu-mi gaseam cuvintele. La un moment dat cred ca a fost ceva divin, este singura piesa la care versurile refrenului mi-au venit in cap instant fara sa trebuiasca sa le gandesc. Aceasta piesa a luat nastere in studio-urile Lanoy Production(a doua mea casa), chiar inaintea hit-ului “30 de grade”, dar aceasta asteptare a meritat. In aceasta piesa mi-am pus sufletul, trairile si toate gandurile sincere ce le aveam fața de mama, cuvinte pe care nu i le-am spus vreodata.

Videoclipul este cel la care am avut cea mai mare emotie, pentu ca alaturi de mine au filmat mama, sora si nepotica mea. Sper ca aceasta piesa sa ne aduca aminte mereu ca nici unul dintre noi nu e singur si ca fiecare avem cate un inger pazitor cu suflet nemarginit, pe care-l cheama simplu si frumos – MAMA,  a declarat F. Charm.

E o piesa cu un mesaj absolut special, cu o emotie foarte puternica si toata ziua de filmare a avut o energie cu care stiu ca nu o sa ma mai intalnesc curand. Toate cele 10 mame din clipul piesei, toata acea bucurie si dragoste pentru puii lor – fie ca aveau cateva saptamani, fie ca erau adulti cu propriile lor realizari- au fost de poveste si au conturat si mai bine toata starea “de gratie” in care am fost si eu, si F. Charm. Iar momentul in care a trebuit sa filmez secventa cu tot “clanul de mame incredibile” din familia Gheorghe (bunica mea de 81 de ani, Dada, pe care o ador si care m-a crescut de cand eram de cateva luni, mama mea, atat de frumoasa si dulce, sora mea draga si copiii nostri) este, spun eu, una din acele experiente de neuitat, pe care ma bucur ca le impartasesc cu toti fanii mei, a declarat Elena Gheorghe.

F. Charm a lansat recent o piesa alaturi de Like Chocolate – Guatemala, iar la finalul anului trecut il ascultam cu melodia Cod Rosu. De altfel, F. Charm a dominat playlisturile radiourilor anul trecut cu 30 de grade, un featuring cu Ligia.

Elena Gheorghe a colaborat cu Glance si Naguale pentru trackul In bucati, iar acum are un nou proiect in care canta live unele dintre piesele ei preferate. Intai am ascultat-o cu Eminescu, iar saptamana trecut a venit cu varianta ei live a melodiei Pana la stele. Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app