ESTER feat. Vescan – Sub aripa ta


Dupa celebrele colaborari cu Mellina, Kamelia si Alina Eremia, Vescan raspunde invitatiei unei noi talentate artiste: ESTER. Noul single se numeste “Sub aripa ta” si are parte de un videoclip deosebit, de actiune.

Vescan: “E o piesa care merita toata atentia: Ester e o voce foarte buna cu care am lucrat foarte bine si foarte rapid. Totul s-a intamplat in studioul Scandalos Music pe productia Mahia Beldo, la care a participat cu refrenul si Doddy, a fost din nou munca de echipa si cred ca multi tineri se vor regasi in mesajul piesei.

Videoclipul in regia deja celebrilor Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production este unul de actiune, prezinta personajul interpretat de ESTER drept asasin platit si se potriveste de minune unei piese atat de profunde.

ESTER: “Colaborarea cu Vescan a venit ca o surpriza placuta dupa piesa “Cuminte de Craciun“. Cand am auzit piesa “Sub aripa ta” am simtit ca mi se potriveste. Este o piesa de iubire in care o femeie, oricat ar fi de puternica pe cont propriu, tot la dragostea ei se intoarce, acolo unde se simte protejata si iubita, “sub aripa lui”. Imi doresc foarte mult ca piesa sa ajunga la inimile ascultatorilor, impreuna cu mesajul ca fara iubire, tot ceea ce facem poate fi un cliseu”.

“Sub aripa ta” este coproductie MusicExpertCompany – Sprint Music, este compusa de Mahia Beldo in studioul Scandalos Music – MusicExpertCompany, iar versurile sunt scrise de Doddy si Vescan.

Lansarea piesei va marca o premiera in Romania: single-ul “Sub aripa ta” va fi acompaniat de inca o piesa, un B-Side: Vescan cu Alan&Kepa si Ester – “Oameni”, care va avea premiera Miercuri, Ora 20:00.

Dupa toate colaborarile din ultima perioada, Vescan pregateste lansarea mult asteptatului single “Al tau impiedicat”, impreuna cu Ligia.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app