Enrique Iglesias – Noche Y de Dia

Enrique Iglesias continua promovarea albumului Sex + Love cu un nou single in limba spaniola, Noche y de dia. Pentru noul sau clip, artistul latino da o petrecere undeground, unde toata lumea se dezbraca.

Piesa beneficiaza si de doua aparitii, din partea lui Juan Mangan si Yandel, jumatatea duo-ului Wisin y Yandel. `Videoclipul a fost filmat in regiunea Galicia din Spania si se pare ca asta a iscat un scandal, pentru ca artistul ar fi primit 300 de mii de euro pentru a promova zona, iar locuitorii cred ca acesti bani ar fi fost mai bine investiti pentru binele comunitatii. Clipul a fost regizat de Alejandro Perez si se deschide cu o serie de cadre filmate din aer, pentru a ajunge la party-ul nebun dat de Enrique, Yandel si Juan Mangan.

Albumul Sex+Love a beneficiat pana acum de sase singleuri de promovare, iar unul dintre ele a prins foarte bine si la noi. Bailando a ajuns in topul celor mai difuzate piese straine pe radiourile si televiziunile muzicale din Romania. Intre timp, cantaretul latino mai lansase Turn Up the Night, Loco, Heart Attack, I’m A Freak, un featuring cu rapperul Pitbull, si Beautiful, colaborare sa cu australianca Kylie Minogue. Sursa Urban.ro

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app