Emil Lassaria feat Caitlyn Baila (videoclip)

emil lassaria caitlyn bailaEmil Lassaria si Caitlyn aduc cu un nou single si un videoclip sexy in premiera.

Videoclipul piesei ‘Baila’ ne duce cu gandul la o petrecere post-apocaliptica: ‘In ultima zi pe Pamant cred ca am face ceea ce am facut in restul zilelor petrecute aici, am fi acea orchestra care canta chiar daca ‘Titanicul’ se scufunda’, ne-au declarat artisti.

Despre milioanele de vizualizari pe care le strange pe YouTube, DJ-ul a declarat ca: ‘Nu cred ca e un secret sau o anumita reteta magica. Intodeauna am facut exact ceea ce am simtit chiar daca traim intr-o perioada in care trend-urile dicteaza iar notiunea de original are de suferit. Probabil ideea de ‘altceva’ pe care o introduc in productii starneste publicului atentia’.

Rolul lui Caitlyn a fost acela de a fi cat mai exotica: ‘A fost o experienta noua pentru mine si mi-a trebuit putin timp sa ma acomodez. Insa dupa ce m-am obisnuit cu ideea, am simtit ca pot indrazni mai mult, ca pot exprima ceea ce simt.’

Au trecut mai bine de sase luni de la ultima aparitia a celor doi in peisajul muzical: “Fiesta” a fost videoclipul lor pentru vara 2013.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app