Ellie White – Nu vreau sa te pierd

Ellie White revine cu o noua piesa, la un an de la lansarea ultimei piese. Cantareata ne ofera o noua piesa in limba romana, Nu vreau sa te pierd.

O piesa romantica, single-ul Nu vreau sa te pierd este compus de catre Connect-R, DJ Sava si Cosmin Dobrescu si pastreaza stilul reprezentativ al artistei si genul muzical.

“De la prima auditie a piesei am simtit ca este aproape de inima mea si mi-a facut mare placere sa lucrez la ea cu baietii. Ma aflu intr-o perioada plina de energii pozitive si asteptam sa revin pe piata cu o piesa puternica. ‘Nu vreau sa te pierd’ este o piesa putin diferita de stiul care m-a consacrat, dar totusi pastreaza cateva elemente specifice mie. In cateva zile vom filma videoclipul, care are un scenariu foarte interesant”, declara Ellie White.

Din 2009 si pana in prezent, Ellie White a lansat numeroase hituri, cum ar fi Nu te mai caut, Sete de noi, Power of love. Pe langa muzica si fashion, Ellie este implicata si in numeroase campanii sociale. In plus, Ellie White este pasionata si de blogging si scrie periodic articole pe blogul personal.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app