Eli & Alex Mica – Nu mai cred in tine


Eli isi uneste fortele cu Alex Mica pentru o piesa care vorbeste despre o relatie esuata, in care dragostea se transforma in dispret, frustrare si neputinta. Nu mai cred in tine vine cu tot cu un videoclip filmat la malul marii.

“Eu sunt prieten cu Alex, ne stim de foarte mult timp si suntem din acelasi oras, Timisoara. Astfel ca aceasta colaborare a venit de la sine… Totul a decurs natural. Nu a fost nimic fortat, nu am cautat o reteta, am facut ce am simtit. Mi-a placut mult refrenul lui Alex si am decis sa il ‘imbrac’ cu o poveste interesanta”, declara Eli.

Pe Alex Mica l-am ascultat in urma cu cativa ani cu super hitul Dalinda, piesa care i-a adus peste o suta de milioane de vizualizari pe Youtube si o multime de concerte in strainatate. Eli s-a auzit la radio datorita colaborarii cu Oana Radu la piesa Tu, un track care a ajuns in topul difuzarilor pe radiourile romanesti, iar la Romanian Music Awards a castigat premiul la categoriile Best New Act si Best Dance Song. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app