Elena Gheorghe – Lacramioara

Elena Gheorghe ne duce inapoi in timp  Lacramioara. Plaja de la Costinesti, o Dacie veche, jocuri Gameboy, toate sunt ingredientele celui mai nou material lansat de Elena Gheorghe.

“A fost un joc super-tare sa recreez impreuna cu echipa mea acea decada, o stare, emotia unor vremuri despre care stiu foarte multe povesti.

Sound-ul ‘Lacramioara’, umorul fin al piesei, dragalasenia versurilor, toate ne-au dus pe drumul unei astfel de povesti si a fost o super-experienta sa documentam si sa filmam toata nebunia”, spune Elena.

Gheorghe Hagi, Aurelian Temisan, Marius Lacatus, Loredana apar si ei in clipul Elenei si sunt celebrati de catre artista ca personaje-icon ai acelor ani. Pentru filmarea clipului, Elena i-a avut alaturi pe prietenii din viata reala, band-ul ei si toata povestea a fost regizata de catre Florin Botea.

“Ei erau cei pe care ii admiram, care ne inspirau si care o fac si acum, un sfert de veac mai tarziu – si asa cum azi purtam tricouri cu mesaje si personaje cool, atunci pe ei ii voiam in postere, pe gentile, rucsacurile, hainele noastre; ei erau Bieber, Keep Calm sau Queen B :). Alte vremuri, alte icon-uri, acelasi talent & inspiratie, nu?”, continua Elena.

Cu “Lacramioara”, Elena lanseaza seria de productii YouTube sub numele Superfriends, povesti video despre gasca, despre relatiile, petrecerile, iubirea dintre prietenii de-o viata.

“Lacramioara” este primul video din seria Superfriends, un serial de productii cu povesti cinema despre prietenii mei si nu numai. Eu cred enorm in firesc, in prietenie si in constructii de relatii pentru o viata si, cu noua serie, asta imi doresc sa celebrez: oamenii care conteaza pentru noi, momentele de neuitat si puterea de a zambi mereu”, adauga artista.

Cel mai recent single lansat de cantareata a fost Antidot si a  aparut la inceputul acestui an, avand in spate un videoclip dramatic. In plus, a colaborat si cu Naguale pentru piesa Cutremur, care a ajuns pe radio in ciuda unor controverse iscate in jurul ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*