Elena Gheorghe feat. JJ Pana Dimineata

Elena Gheorghe se intoarce in zilele de liceu, lipsite de griji, in cel mai nou videoclip al ei, Pana dimineata. Cantareata petrece alaturi de colegi, la padure, in jurul focului de tabara sau pe malul lacului, intr-un clip ce ne duce cu gandul la cele lansate peste ocean.

elena-gheorghe-pana-dimineata

LOVE este mesajul pe care il vedem peste tot in clipul regizat de Dan Petcan pentru cel mai nou single al Elenei Gheorghe. Desi e o poveste cu adolescenti, tinutele nu sunt departe de sfera glam, iar picnicul facut de Elena si “colegii” ei e departe de a fi improvizat: o plimbare cu barca pe lac, mancat de pufuleti, proiectat filme cu ei in clasa sau la scoala si un mini concert al cantaretei, totul pozitionat in mijlocul unei paduri unde nu lipsesc nici focurile de artificii. Ingredientele pentru un videoclip foarte bun, vesel, colorat si luat parca din filmele americane cu adolescenti.

Pentru creatia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa ca si la piesa Ecou: “ Am avut alaturi de mine acelasi “dream team”, aceiasi profesionisti pe care-i ador si carora le multumesc: echipa Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si singura agentie de coolhunting din Romania care-mi spune mereu ce va fi Next Big Thing, regizorul Dan Petcan, Andra Manea si Ana Mironescu – makeup, Cami Negrea – hairstyle, Maurice Munteanu si Andra Moga – stilism si bineinteles, the greatest CAT MUSIC”.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app