Dorian feat. Alexandra Stan – Motive

Dorian si Alexandra Stan au lansat in aceasta seara o piesa foarte sensibila cu un videoclip pe masura regizat de Ionut Trandafir.

“Motive” este o balada de dragoste foarte emotionanta ce spune o poveste trista de despartire.

„Este o piesa puternica, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca intr-un final sa descrie acceptare. Din start am vrut sa fie ceva aparte, asa cum v-am obisnuit si pana acum.  Piesa este produsa de Andrei “RURD” Mihai iar liniile melodice sunt compuse alaturi de Elena Morosanu.  Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren și a reușit să transmita acea sensibilitate speciala de care aveam nevoie.”, a spus Dorian.

Mi-au placut referintele din cultura pop din versuri, Waldo, Luceafarul, Ike si Tina Turner, Bobby si Whitney Houston si chiar Smiley, ca doar e piesa facuta de gasca HaHaHa Production.

“Cand am ascultat piesa, mi-a placut din prima. A fost, pur și simplu, dragoste la prima vedere. Mi-a placut partea pe care mi s-a propus sa o cant si chiar mi-am intrat foarte bine in rol la filmări”, a declarat Alexandra Stan

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app