Dony – alegria

Dony revine cu o noua melodie dupa o lunga perioada petrecuta in studio, unde a creat piese pentru artisti din Romania cat si strainatate. Alegria reprezinta invitatia artistilui pentru startul celui mai cald sezon al anului, vara.

Single-ul Alegria, melodie cu un puternic mesaj pozitiv a fost produs de Dony, Laurentiu Duta, Radu Bolfea de la Play and Win si The Kid si este lansat alaturi doi artisti din Columbia. Dagon Rojo este un artist de succes in tara sa si Danny Mazo. Elena Gheorghe, are si ea la randul ei o piesa impreuna cu Dany Mazo, Senor Loco produsa de Laurentiu Duta, producator 1AM.

In perioada urmatoare, Dony urmeaza sa filmeze si un videoclip al melodiei iar acesta va purta semnatura regizorului Lazar Cercel, un colaborator foarte apreciat de producator.

“Piesa a luat nastere intr-o seara cand ma aflam alaturi de Laurentiu Duta, Radu Bolfea de la Play and Win si The Kid in studio si ne gandeam sa producem o piesa ideala pentru vara lui 2015. Dupa ce am realizat productia muzicala, am ales sa il cooptam pe Dany Mazo umand ca apoi acesta din urma sa ne propuna sa colaboram si cu Dagon Rojo, alt artist artist de succes din Columbia. Prin cooptarea celor doi artisti columbieni, am dorit sa oferim melodiei un feeling cat mai sud american si asa a luat nastere Alegria, melodia ce mixeaza genul european cu cel columbian.“ a declarat Dony.

Viitorul lui Dony ca artist si producator este stans legat atat de viitoarele productiile personale, cat si alte proiecte lansate la casa de productie 1ArtistMusic la care colaboreaza cu Lurentiu Duta si The Kid.

Dony a intrat in topuri in anul 2008, cu piesa “Sexy Thing”, produsa alaturi de David Deejay, aceasta a reprezentat melodia cu cel mai mare impact in piata muzicala din tara noastra. “Sexy Thing” a castigat premiul pentru „Cea mai buna piesa dance” in cadrul Romanian Music Awards 2008. Noul gen creat de Dony si de David Deejay, “Popcorn”, a devenit cel mai utilizat stil muzical din Romania timp de 4 ani de zile. Dupa melodia “Sexy Thing”, Dony si David Deejay au mai lansat piesele “So Bizzare” si “Tempation” melodii ce au continuat linia de succes a primelor hituri si chiar au reusit sa devina de asemenea hituri internationale.

Dony alege ca dupa colaborarea cu David Deejay sa porneasca o cariera solo si lanseaza single-ul “Hot Girls” in colaborare cu Elena Gheorge, alta piesa ce a inregistrat pozitii foarte bune in topurile nationale cat si internationale.

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app