Doddy & Lora – Bine Mersi

Doddy si Lora, au lansat un single de vara pentru publicul tanar: “Bine Mersi” – 2014 Summer Sensation – compus de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music.

Videoclipul plin de culoare surprinde povestea de dragoste dintre cele doua personaje interpretate de Doddy si Lora. La filmari au participat, pe langa cei doi, si restul gastii Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya si DJ Amy – DJ-ul lui Vescan.

Filmarile au avut loc in superbul cartier rezidential Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.

Doddy: “Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirata dintr-o intampare reala gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este “cireasa de pe tort”. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta.

Lora: “Dupa colaborarile cu Puya si Baboi, sunt foarte incantata de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentati rapperi din Romania. ‘Bine mersi’ este un single de vara, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, desi ploaia ne-a cam dat batai de cap. Am avut parte de culoare, energie si buna dispozitie, abia astept sa vedeti clipul.

Pe Doddy il cunoasteti dupa celebrele colaborari cu (Maidanez si Klandestin) si cu Ana Baniciu (Iubire sau razboi), Mahia Beldo (“Diferit”), iar anul 2014  este sinonim cu lansarea “Bine Mersi” alaturi de Lora si a primului album din cariera, in toamna. (Sursa Urban.ro)

Radio Hot Style App Store – Android

Descarca gratuit aplicatia Radio Hot Style

Download the Radio Hot Style app